Preišči ta spletni dnevnik

petek, 24. april 2009

НА ОВОМ КУЛТНОМ МЕСТУ ИСТОРИЈА СЕ НЕ ПИШЕ ВЕЋ СТВАРА !

НА ОВОМ КУЛТНОМ МЕСТУ ИСТОРИЈА СЕ НЕ ПИШЕ ВЕЋ СТВАРА !
(пренето са: http://krstanovkutak.forumotion.net/--f1/--t1-15.htm#245

--------------------------------------------------

Eric Draven ::Ево и мене. Од оних здајничких дебила на ЗЕС-овској Крстарици не може да се дише. Надам се да се на овом форуму скупљају истинске патриоте.


----------------------------------------------------

Добро дошао свом дому, својој браћи и својим сестрама, Србине брате. Да, овај форум су сотворили истински српски отаџбинољуби и свако ко је такав овде ће да пронађе свој дом, своју браћу и сестре који су поносни и Господу захвални управо зато што су оно што су - Светосавци, Православци и Родољуби у исто време и на сваком месту. Даће Господ да свако од нас овде присутних доведе са собом на ово КУЛТНО МЕСТО где се историја не пише већ ствара сву своју родбину, пријатеље и познанике како би нас било што више и како бисмо онима са УСТАШКО-ТАДИЋЕВИХ КРИЖАРИЦА показали и доказали да и ми постојимо и да ће ускоро они који блате НЕБЕСКО СРПСТВО, СВЕТУ ХРИСТОВУ ВЕРУ ПРАВОСЛАВНУ и ПРЕНАПАЋЕНУ МАЈКУ СРБИЈУ ЗА ТО СВОЈЕ КУКАВИЧКО, ИЗДАЈНИЧКО и ПОДАНИЧКО ЗЛОЧИЊЕЊЕ МОРАТИ И ДА ОДГОВАРАЈУ ПРЕД НАРОДОМ, А И ПРЕД БОГОМ ! Немојмо се надгорњавати, браћо и сестре, присетите се речи Господњи:

Ја сам алфа и омега... Онај ко хоће да буде први мора да буде и задњи...“

већ збратимљени, осрбљени и обожени кренимо незауставиво у

КОНАЧНО ОСЛОБОЂЕЊЕ СВОГ НЕБЕСКОГ СРПСТВА, ХРИСТОВЕ СВЕТЕ ВЕРЕ ПРАВОСЛАВНЕ И МАЈКЕ СРБИЈЕ !

Немојте дозволити да вас поколебају својом сотонско-ватиканском пропагандом издајници, развратници и кукавице као што су:

ТАДИЋЕВИ БАЛИСТИ, ГРОБАРЕВИ САТАНИСТИ, ГИЦИНИ КОМУНИСТИ, ЧЕДЕРЕВИ ДРОГЕРИСТИ, МЛАЂИНИ КРАДИСТИ И РИСТИНИ ПЕДЕРО-ПАПИСТИ,

јер они су поодоавно продали своју веру за вечеру и све што чине јесте

ДА НЕСТАНЕ СРПСТВА, СВЕТОСАВЉА И СРБИЈЕ
!

Браћо и сестре, молим вас да покушате да запамтите да је једини КЉУЧ ВЕЧНОСТИ и НЕБЕСКОСТИ

УМРЕТИ СА СРПСТВОМ У СРЦУ, ХРИСТОМ У ДУШИ И МАЈКОМ СРБИЈОМ НА УСНАМА, УМУ И РАЗУМУ
!

ДАТИ СВОЈ ЖИВОТ НА ОЛТАР СВОГ НАРОДА, ВЕРЕ И ОТАЏБИНЕ НИЈЕ СМРТ ВЕЋ НЕОМЕЂЕНА ВЕЧНОСТ

најбоље се потврђује ових васкршњих дана, јер и Господ се је жртвовао за Човека, Истину и Љубав. Оне који све то у свом срцу, души и разуму не осећају су на ово КУЛТНО МЕСТО залутали и исте молим да ово место напусте, јер својим присуством га скрнаве. Амин !

Крстан Ђ. Ковјенић

Ni komentarjev:

Objavite komentar