Preišči ta spletni dnevnik

četrtek, 9. julij 2009

ПОРУКА СЕСТРАМА И БРАЋИ - ЧЕСТИТИМ СРПСКИМ РАДИКАЛИМА !

ПОРУКА СЕСТРАМА И БРАЋИ - ЧЕСТИТИМ СРПСКИМ РАДИКАЛИМА !
(пренето са: http://krstanovkutak.forumotion.net/--f1/----t98.htm

Драге принцезе и витезови народа српског,

Све вас братски молим да се максимално ангажујете како би се разобличили највећи изроди у историји људске цивилизације - издајници, сатанисти и туђински плаћеници Гробара Томе и Пицоустог Шпије. Истина, Љубав и Разум је оно чега се ти и такви сваколики бедници боје као нечастиви крста и због тога на исте издајнике насрћите само са тим светлим српским оружјем !

Гробареви сатанисти, браћо и сестре, јесу највеће зло и најгори кукољ који је поникао у светој земљи Србији. Годинама су их ватикански педофили и друга копилад сотонина дресирали како би заогрнути плаштом „доброчинства, србољубља и умља“ Србе и Српкиње што-пре РАСРБИЛИ, РАЗБОЖИЛИ, РАЗЉУДИЛИ и РАЗУМИЛИ.

Истина је да се је тешко одупрети гебелсовској пропаганди Гробаревих сатаниста и до сада невиђеној тиранији Бориса Тадића, али што се мора не сме да буде (пре)тешко. Присетите се, браћо и сестре, како је и Господ Исус Христос застајкивао, ридао и падао под тежином Часног Крста, али није га испустио, није се предао и није одустајао од онога што му је Господ наменио. Вама је, браћо и сестре, Свевишњи Творац наредио да ОСЛОБОДИТЕ Српство, Светосавље и Србију и од тога се не сме одустати. Тежина вашег Часног Крста неће вас уништити већ ће вас очеличити, ољудити и посветити на велико задовољство свих истинских Српкиња и Срба.

У бој, браћо и сестре, за свој народ, веру и отаџбину !

Нема одустајања, јер оводоба свесрпска агонија, срамота и јад гори су од смрти праведника !

СМРТ ИЗДАЈНИЦИМА НАРОДА, ВЕРЕ И ОТАЏБИНА !

(Ма ко био и, ма како се крстио. Гробар Тома и његови статнисти су најбољи доказ да се више не може веровати у оно што се говори, већ искључиво и само у чињење. Чињење Гробара Томе, Пицоустог Шпије и њихових сатаниста је(сте) ИЗДАЈНИЧКО !

Ni komentarjev:

Objavite komentar